ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

mail@lyk-tympak.ira.sch.gr

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

image

 
Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων 2021-22

Α ΛΥΚΕΙΟΥ

Β ΛΥΚΕΙΟΥ

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

 
Εξεταστέα ύλη ενδοσχολικών εξετάσεων Γ’ Λυκείου 2021-2022
Μαθηματικά 
Οικονομικά
Πληροφορική
Χημεία
Φυσική
Βιολογία
Ιστορία
Λατινικά
Αρχαία
μαθηματικά γεν παιδείας
Ιστορία γεν παιδείας
 
Διάκριση του ΓΕΛ Τυμπακίου στους Παγκρήτιους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης

Το Σάββατο 9 Απριλίου και την Κυριακή 10 Απριλίου το ΓΕΛ Τυμπακίου έλαβε μέρος και διακρίθηκε στους 4ους Παγκρήτιους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης που διεξήχθησαν διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα η μαθήτρια της Α΄ Λυκείου Ιωάννα Λαμπράκη απέσπασε με την εξαιρετική της παρουσία την πρώτη θέση στο ατομικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου.

Επίσης, έλαβαν μέρος και εντυπωσίασαν με τη δύναμη του λόγου τους οι μαθήτριες   Μαρία Κοκαράκη και  Μαρία – Ραφαέλα Φασομυτάκη, μαθήτριες της Γ  Λυκείου στο ατομικό αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης και οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου Ελένη Κουνδουράκη και Ευαγγελία Σημαιάκη που συμμετείχαν στο ατομικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου. Οι 4οι Παγκρήτιοι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης, για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου συνδιοργανώθηκαν από τον  Σύνδεσμο Φιλολόγων Ρεθύμνου, το  Τμήμα Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, τους ΣΕΕ Φιλολόγων Κρήτης, την  Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση και την Περιφέρεια Κρήτης, με υποστήριξη του ΠΕΚΕΣ Κρήτης. Οι αγώνες διεξήχθησαν διαδικτυακά λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας.

 Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στα ατομικά αγωνίσματα της Εκφραστικής Ανάγνωσης και του Αυθόρμητου Λόγου και στο ομαδικό αγώνισμα των Διττών Λόγων. Έλαβαν μέρος είκοσι επτά (27) σχολεία από τους τέσσερις Νομούς της Κρήτης με σαράντα πέντε (45) φιλολόγους και εκατόν είκοσι (120)μαθητές.

 Στόχος των αγώνων είναι οι μαθητές να καλλιεργήσουν τις επικοινωνιακές και εκφραστικές δεξιότητές τους και να ασκήσουν την κριτική και δημιουργική τους σκέψη μέσω της συμμετοχής σε ρητορικά αγωνίσματα εκφράζοντας τα επιχειρήματά και τους συλλογισμούς τους.

 Οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Τυμπακίου θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την διάθεση, το μεράκι και το θάρρος τους να διαγωνιστούν μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό και να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με τη μαγεία του λόγου τους και τις αξιοζήλευτες ικανότητές τους.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Ευαγγελία Ηλιάκη

Ειρήνη Παπαδάκη

Ανδρομάχη Ματσουλιάδη

       
 
Λήξη μαθημάτων διδακτικού έτους 2021-2022 και πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2022

- Λήξη μαθημάτων όλων των τάξεων των γενικών και των επαγγελματικών ημερήσιων και εσπερινών λυκείων: 20 Μαΐου 2022


- Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων: 3 Ιουνίου 2022

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα για:
την ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2021−2022 και
το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Ειδικών Μαθημάτων έτους 2022.